tiistai 10. huhtikuuta 2012

Taitoradion eka juttu

Lauantaiseen Taidon päivään huipentuva Taito-viikko on varma kevään merkki! Säikeitä vaihtaa sen kunniaksi vaatetusta hieman keväisempään.

Taito-viikkoa juhlistaa myös ihka uusi Taitoradio, Käspaikan ystävien ja Taito ry:n yhteistyöprokkis, jonka idea on tehdä lyhyitä "radio-ohjelmia" aiheesta käsityö ja taito. Ensimmäinen lähetys on - yllätys, yllätys - aiheesta taito, josta keskustelevat Marika Sarha Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:stä ja Miia Collanus Käspaikan ystävät - käsityö verkossa ry:stä. Ohjelma kestää 11 minuuttia. Siinä ei ole kuin tuo yksi alkukuva, joten sitä kuunnellessa voi tehdä esimerkiksi käsitöitä :)

Taitoradiota on tarkoitus tehdä kun hyvä aihe osuu kohdille, omien resurssien mukaan. Ohjelmat on kuunneltavissa täällä Säikeissä, Taitava tyyppi -blogissa sekä tietysti YouTubessa.
Taito-viikolla 10.-14.4 tapahtuu ympäri Suomea. On työpajoja, teemakursseja ja avoimia ovia sekä julkistetaan vuoden 2012 Taito-palkinnon saaja. Esimerkiksi käsityökeskuksissa kootaan kirjotuista tilkuista kengänkorkomattoja. Lasten ja nuorten muotoilukasvatus -hanke Iloa Iholle esittäytyy sekin laajasti Taito -viikon aikana. Taito ry:n sivuilta löytyy tietoa oman paikkakunnan tapahtumista.

4 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno juttu! Oli niin mukavaa kuunneltavaa. Ja ihan asiaa! Kiitos aktiiviset toimittajat, Miia ja Marika!

  VastaaPoista
 2. Huippujuttu! kiitos aktivisteille

  VastaaPoista
 3. Kiitokset! Mielenkiintoista kuunneltavaa!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista, asiaa paljonkin tällaiselle harrastajalle.

  VastaaPoista